Z izkušnjami do popolnega
bivanja

Tradicija in avtentičnost nas popolnoma opisujejo, saj že več kot 15 let skrbimo za vas, naše goste. Verjamemo v preproste stvari, tako kot včasih. Saj veste, kako lepo je bilo, ko so nas, kot otroke z odprtimi rokami in nasmehom pričakali stari starši in nas postregli z domačimi lokalnimi dobrotami. Žal se časi spreminjajo in teh trenutkov ne moremo vedno znova podoživeti, si pa pri nas prizadevamo in trudimo po najboljših močeh, da vas z domačnostjo, toplino in predvsem prijaznostjo spomnimo ter z mislijo morda popeljemo v objem starih staršev.

Skromnost je lepa čednost

Toplo in prijazno osebje, domači zajtrk z lokalnimi dobrotami in lastno izdelano pohištvo iz masivnega lesa boste našli ob obisku pri nas, kjer ste tudi vedno dobrodošli in vabljeni. Nasledjič, ko se boste utrujeni od vožnje in lačni zapeljali skozi umirjene Moravske Toplice prenočite pri nas, kjer vas že toplo pričakujemo. 

Naše glavno poslanstvo je, da se pri nas morate počutiti kot doma.

Unikatno pohištvo izpod naših rok

Domače vzdušje podkrepljeno še z ročno izdelanim pohištvom iz masivnega lesa, katerega izdelujemo sami. Ker še vedno cenimo in verjamemo v trdo in spretno delo, svoje prostore opremljamo le z najbolj unikatnimi kosi pohištva. Kdor ceni kvalitetno izdelano masivno pohištvo, ki traja in obstoji leta in leta bo zagotovo lahko občudoval našo zbirko, ki jo najdemo v naših sobah, hodnikih in apartmajih.

Zelo smo počaščeni, da imamo v našem ožjem družinskem krogu člana, ki skrbi prav za vse to. To se dogaja v naši delavnici, kjer naš domači mojster s trudom, spretnostjo in odločnostjo iz surovih kosov lesa ustvarja estetsko privlačne in funkcionalne pohištvene kose. Ne radi izdajamo skrivnosti, vendar je prav to eden izmed razlogov, zakaj bivanje pri nas krasi tako topel, udoben in domač ambient.

Okusni domači zajtrk,
za polizat prste!

Pri nas vedno diši po domačem, kjer si svoje brbončice razvajate s pravim domačim prekmurskim zajtrkom! Da boste lahko izkoristili dan do popolnosti ga začnite z zajtrkom, katerega skrbno pripravljamo iz kakovostnih lokalnih sestavin. Domače izdelke pridelujemo bodisi sami ali jih nabavljamo iz bližnjih kmetij. Od raznih mesnin, domačih jajc, zelenjave in kruha, naši gostje nimajo težav z izbiro hrane prav zase. Dober tek!

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam
bomo pomagali!